AMC kuharska radionica – naučite koristiti mnoge prednosti AMC-a

2
2167

AMC kuharska radionica noviji projekt AMC-a

AMC kuharska radionica održava se od 2014. godine i do sada je na kuharskim radionicama sudjelovalo preko 3000 klijenata, što je dosta ali i premalo s obzirom da u Hrvatskoj ima preko 230 000 klijenata AMC-a. Mnogi od njih, nažalost, ne koriste mnoge od prednosti kuhanja u AMC-u. Kada smo pitali dugogodišnje klijente mišljenje o AMC-u rekli su da su zadovoljni, a na pitanje što kuhaju, najčešći odgovor je bio: kuhamo juhu, grah i eventualno sarmu… što je bio očiti znak da se nešto mora poduzeti i educirati naše klijente, odnosno pomoći im da koriste više mogućnosti kuhanja u AMC-u.

Korisnici AMC-a ne koriste mnoge od prednsti

Imati AMC u kući a kuhati 2-3 jela… to vam je kao da imate novi auto a koristite samo mogućnosti koje je imao i model 60-ih godina; ne koristite klimu, kameru za vožnju unatrag jer smatrate da je to komplicirano, često vozite autocestom a ne znate uključiti tempomat (automatski regulator brzine da ne morate držati nogu cijelo vrijeme na papučici gasa) a niste ni sigurni ima li ga vaš automobil… a u pitanju je samo jedan gumbić… ali Vam savjetnik u salonu to nije pokazao ili ste zaboravili jer nikada to niste niti koristili… koja šteta! Tako je i s AMC-om, možete sve kuhati puno zdravije, ukusnije, brže, čak i na automatici, svaki dan štedjeti novce na režijama, a uz to imati sat više vremena za Vaše najmilije ili možda neki hobi… Da, s AMC-om se bolje jede i bolje živi… imate najbolji alat za to samo trebate par savjeta i poticaja… zato smo i pokrenuli AMC kuharsku radionicu.

Što radimo na kuharskim radionicama?

Na AMC kuharskoj radionici zajedno kuhamo, pripremamo nekoliko jela i pečemo kruh, sve to degustiramo te razmjenjujemo iskustva i recepte uz dobru zabavu i druženje. Sami ćete vidjeti kako AMC kuhanje može biti jednostavno, brzo i zdravo!

Zadovoljstvo mi je pozvati Vas na AMC kuharsku radionicu u prostorijama AMC Hrvatske, Ul. Kreše Golika 3 (Jankomir, Zagreb), samo mi se javite i rezervirat ćemo termin za Vas i Vaše prijatelje. Neki od vas su me pitali koliko to košta ili treba li što ponijeti?


Ne, za Vas naše drage klijente kuharska radionica je besplatna, morate ponijeti dobro raspoloženje i prazne želudce 🙂 Ono koga možete povesti su prijatelji koji bi željeli vidjeti AMC na djelu da zabava bude još bolja! Termine imamo jednom mjesečno u našim prostorima a možemo dogovoriti kuhanje kod Vas doma. Zato budite slobodni kontaktirati me pa ćemo rezervirati prvi slobodni termin koji Vama odgovara.

Veselim se Vašem kontaktu i skorom susretu!

Tomislav 098 888 018 ili
tomislav.amc@gmail.com

2 KOMENTARI

    • Hvala Vam gospođo Nevenka mi bi mogli mnogo od vas naučiti jer 28 godina kuhanje, koliko vi kuhate u AMC-u zaslužuje poštovanje!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here