Zašto je AMC najbolji izbor za kuhanje u preko 220 tisuća kućanstava u Hrvatskoj?

2
2284

AMC premium sustav za ultra zdravo, ultra brzo i ukusno kuhanje! (AMC posuđe)

Mišljenje klijenta o AMC-u:

“Kao zaposlena mama dvoje školaraca nemam baš viška slobodnog vremena. Svaka minuta je isplanirana pa tako i vrijeme za pripremu obroka. Najbitnije od svega mi je da je obrok zdrav, svjež i brzo gotov. AMC posuđe tu nema konkurencije. Kad skuhate mahune varivo za 5 minuta, a djeca pojedu sve što je na tanjuru i traže još (a to su ipak mahune!!!), onda znate da radite dobro. AMC – za obitelj na prvom mjestu.”

Ana Bikić Rustinjac

 

U životu kuhao nisam… dok nisam upoznao AMC. Moja djeca su oduševljena kad tata kuha, a da ste vidjeli moju ženu, kak je ona bila skeptična kada je AMC posuđe došlo u naš dom, to je bilo strašno… a sad uživa u odličnoj hrani i zadovoljno se smiješka. Moja draga punica žena koja je prava domaćica i odlična kuharica, nikad muškom nije dala u kuhinju… sada kaže neka Darijo ispeče ribu i meso u njegovom suđu… I tako sam ja postao najbolji kuhar u obitelji, a AMC posuđe drži 3 ćoška u mojoj kuhinji…

Darijo Marić

 

 

Kuhanje s AMC-om uistinu je pravo otkriće i nadahnuće! Na prvu me AMC osvojio i željela sam se upoznati s njim zbog svoje ekološke osvještenosti. Uz brigu za okoliš ubrzo se razvila ljubav i prema brzom, ukusnom i zdravom kuhanju. Svakodnevni doživljaj kuhanja s AMC-om pruža iznimno i neponovljivo zadovoljstvo uz puno kreativnosti za štednjakom.

Ivka Kovačević

 

 

“Kada sam na jednoj kuharskoj radionici prvi puta čula za AMC sve mi je bilo zanimljivo ali me najviše iznenadio okus hrane koju smo pripremili. Istovremeno sam i sumnjala i pitala se kako je moguće tako brzo i jednostavno, u jednom loncu, pripremiti ukusan obrok. “Meni to sigurno neće tako uspjeti”, mislila sam. Nakon dugog razmišljanja donijela sam važnu odluku: AMC je ušao i u moju kuhinju. Od tada je prošlo 15 mjeseci, a AMC je potpuno zamijenio moje stare lonce i postao dio naše opreme za odlazakna godišnji odmor. Kuham svaki dan, ali od kada kuham u AMC-u kuhanje mi više nije teret, nego “gušt”. AMC mi je donio značajnu uštedu vremena i kuhanje me više ne umara kao nekada. Sve ide lakše i brže, zaprljam manje posuđa,a niti štednjak više ne trebam ribati jer mi hrana više ne može prekipjeti iz lonca i zapeći se na štednjaku. Također, za pečenje hrane više ne koristim pećnicu. Zahvaljujući navigeniu sve pečem u loncima (kruh, meso, krumpir…) uz puno manji utrošak energije i bez dodatne masnoće,a hrana je vrlo sočna i ukusna. AMC posuđe toplo preporučam!”

Ivančica Vukoja

 

Tomislave Kenfelja, nisam osoba koja je baš voljela kuhati, osobito svaki dan. No, kako imamo AMC posuđe štošta se promijenilo.
Nije da sam se zaljubila u kuhanje, ali puno lakše kuham. Puno su mi pomogli tvoji recepti i upute, tako mi je tvoja nova objava uvijek i poticaj za kuhanje.

Mirjana Džambo Šporec

 

 

“Party! Pa tko ne voli party?! A kad je u pitanju AMC party, ne moraš čak niti sam kuhati, a ni zabavljati goste jer sve to čini naš AMC kuhar Tomislav. Nama domaćinima i gostima preostaje družiti se i uživati u odličnoj hrani o kojoj razgovaramo jos satima nakon što naš kuhar ode.” AMC posuđe je najbolji izbor za našu obitelj a najbolji način za upoznati AMC je definitivno AMC party!

Obitelj Marić

Želite se upoznati s AMC-om uz kuhanje?

Slobodno me nazovite dogovoriti ćemo kuhanje u našim ili vašim prostorima:

tel: 01 2750 979    mob: 098 888 018

Tomislav Kenfelja – AMC savjetnik

2 KOMENTARI

  1. Čitam komentare i slažem se u potpunosti.Zaposlena sam,majka troje djece,kuharica po struci i AMC je bio moja najbolja odluka i to prije 13 godina (2005).Brzo kuhanje,okus hrane divan,djeca oduševljena…i da tocno je kad savjetnici kažu kad kupite Amc ne trebate više suđa…ja nisam kupila za sve ove godine ništa.Dobra investicija za život i za zdravlje.

    • Poštovana gospođo Irena, hvala Vam na iskrenom komentaru i drago mi je da ste zadovoljni. AMC je uistinu investicija za život i zdravlje! Investicija koja se jako brzo vraća kroz mnoge uštede!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here