O meni

2
4184

Bolje jesti. Bolje živjeti.

Pozdrav svima, ja sam Tomislav Kenfelja, sretno sam oženjen, imam četvero djece i svaki dan kuham koristeći AMC – premium sustav za kuhanje.

Oduševljen jednostavnošću kuhanja, brzinom, okusima i automatskim kuhanjem, odlučio sam svoje iskustvo podijeliti s prijateljima… i tako sam postao i savjetnik.

A na poticaj mnogih od vas koji koristite AMC sustav za kuhanje i koji me svakodnevno tražite recepte i način pripreme odlučio sam pokrenuti i ovaj blog, kako bih Vam olakšao a i sam imao recepte na jednom mjestu.

Kao oduševljeni korisnik a sada i savjetnik, želja mi je putem bloga biti potpora s idejama, receptima, savjetima i promovirati kuhanje u AMC-u, pokazati kako je kuhanje s AMC-om jednostavno a uz pomoć SQ poklopca, navigenia i automatskog kuhanja, vremenski nezahtjevno i da tako kuhati može svatko.

Nisam profesionalni kuhar, nemam profesionalni prostor, fotoaparat… (kuham u svojoj kuhinji, vidite na slici :-)) ali nadam se da ću uspjeti podijeliti s vama sve što znam i što ću tek naučiti o kuhanju u AMC-u kroz svakodnevno kuhanje. Kroz ovaj blog želim vam dati ideju, način i vrijeme kuhanja, a namirnice i recepte vi slobodno prilagodite svom ukusu.

Često mi ljudi na kuharskom partyju kažu: “Blago vašoj ženi kad kuhate svaki dan“ a moja žena meni odgovara na to: „Lako je tebi kuhati kad imaš AMC.”

Svaki sam recept, koji je dostupan na ovom AMC blogu, bez obzira je li rađen po nečijem receptu ili se radi o mojem autorskom jelu, osobno pripremio i uživao s obitelji više puta te i fotografirao i time vam pokušao opisati/dočarati (tekstom i fotografijama) tako da i sami možete pripremiti isto ili još bolje uz pomoć Vašeg AMC-a.

Računam na Vašu podršku kroz komentare, prijedloge i recepata koje bi voljeli vidjeti.

Nadam se da ćete s ovog AMC bloga otići s više volje za pripremom i konzumacijom hrane nego što ste bili po dolasku i da ćete pronaći barem neku novu ideju za jelo koje ćete zdravo, brzo i jednostavno pripremiti s Vašim AMC-om. A ukoliko ga nemate, da ćete ga poželjeti imati.

Možete me pratiti i na Facebook stranici, na kojoj ćete pravovremeno dobiti informaciju o svakoj novoj objavi na ovom AMC blogu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno kontaktirajte ili mene ili svog AMC savjetnika.

A sad idem kuhati…

2 KOMENTARI

  1. Svaka čast Tomislave, kada se kuha sa srcem i voljom pa još i u AMC posuđu to je pravi pogodak. Hvala na isprobanim receptima. Nadam se da se uskoro ponovo vidimo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here