Upoznajte AMC

0
4484
AMC

Bolje jesti. Bolje živjeti.

AMC premium sustav za ultra zdravo, ultra brzo i ukusno kuhanje!

Mišljenje klijentia o AMC-u:
“Kada sam na jednoj kuharskoj radionici prvi puta čula za AMC sve mi je bilo zanimljivo ali me najviše iznenadio okus hrane koju smo pripremili.Istovremeno sam i sumnjala i pitala se kako je moguće tako brzo i jednostavno, u jednom loncu, pripremiti ukusan obrok. “Meni to sigurno neće tako uspjeti”, mislila sam. Nakon dugog razmišljanja donijela sam važnu odluku: AMC je ušao i u moju kuhinju.Od tada je prošlo 15 mjeseci, a AMC je potpuno zamjenio moje stare lonce i postao dio naše opreme za odlazak na godišnji odmor. Kuham svaki dan, ali od kada kuham u AMC-ukuhanje mi više nije teret, nego “gušt”. AMC mi je donio značajnu uštedu vremena i kuhanje me više ne umara kao nekada.Sve ide lakše i brže, zaprljam manje posuđa, a niti štednjak više ne trebam ribati jer mi hrana više ne može prekipjeti iz lonca i zapeći se na štednjaku.Također za pečenje hrane više ne koristim pečnicu. Zahvaljujući navigeniu sve pečem u loncima (kruh, meso, krumpir…) uz puno manji utrošak energije i bez dodatne masnoće, a hrana je vrlo sočna i ukusna. Toplo preporučam!”
Ivančica Vukoja

 

“Kao zaposlena mama dvoje školaraca nemam baš viška slobodnog vremena. Svaka minuta je isplanirana pa tako i vrijeme za pripremu obroka. Najbitnije od svega  mi je da je obrok zdrav, svjež i brzo gotov. AMC tu nema konkurencije. Kad skuhate mahune varivo za 5 min, a djeca pojedu sve što je na tanjuru i traže još (a to su ipak mahune!!!), onda znate da radite dobro. AMC-za obitelj na prvom mjestu.”

Ana Bikić Rustinjac

 

 

Kuhanje s AMC-om uistinu je pravo otkriće i nadahnuće! Na prvu me AMC osvojio i željela sam se upoznati s njim zbog svoje ekološke osvještenosti. Uz brigu za okoliš ubrzo se razvila ljubav i prema brzom, ukusnom i zdravom kuhanju. Svakodnevni doživljaj kuhanja s AMC-om pruža iznimno i neponovljivo zadovoljstvo uz puno kreativnosti za štednjakom.

Ivka Kovačević

 

 

 

Metoda kuhanja povrća bez dodavanja vode i pečenje mesa bez uporabe masnoće.

Povrće skuhano ovom metodom ima intenzivniji okus i naravno, zdravije je, u namirnici ostaje puno više vitamina, minerala i okusa nego pri metodi kuhanja u vodi.

Pečenjem mesa bez uporabe masnoće ili s masnoćom ali na kontroliranoj temperaturi, nudi prirodniji okus.

AMC je blag prema namirnicama, kuha na nižoj i kontroliranoj temperaturi kako bi namirnice ostale prirodnije, ukusnije a naravno i zdravije.

Meso i povrće ne kaliraju s time osim okusa i kvalitete imate i financijsku uštedu jer je potrebno kupiti manje namirnica za pripremu.

Jednostavno, brzo kuhanje koje štedi zdravlje, energiju, trud i dragocjeno vrijeme koje provedite s obitelji ili radeći ono što volite.

Uz pomoć AMC SQ poklopca i navigenia vaše kuhanje postaje zdravije, brže, jednostavnije i može biti potpuno automatizirano.

Za tehnologiju i kako da kuhanje bude savršeno, brine se AMC institut u Rotkreuzu/Švicarskoj.

AMC proizvodi vrhunski su proizvodi koji imaju 30-godišnje jamstvo i još dulji vijek trajanja. Ono što ovu investiciju čini posebno primamljivom jest činjenica da je, kroz svakodnevnu uporabu i više vrsta ušteda, isplativa u vrlo kratkom vremenu, a u patentima smo broj 1 u kuhinji! Naveo samo nekolicinu a ostale možete upoznati uz kuhanje uživo!

Želimo svakome ponuditi pažnju individualno, kuhanjem i savjetovanjem u Vašem domu uživo. A možemo kuhati samo za Vas ali i u društvu Vaših prijatelja, vi dobijete vrijedan AMC poklon a svi zajedno druženje i večeru na kojoj nema prodaje!

Za više informacija budite slobodni kontaktirati me.

“Party! Pa tko ne voli party?! A kad je u pitanju AMC party, ne moraš čak niti sam kuhati, a ni zabavljati goste jer sve to čini naš AMC kuhar Tomislav. Nama domaćinima i gostima preostaje družiti se i uživati u odlicnoj hrani o kojoj pricamo jos satima nakon što naš kuhar ode.”

Obitelj Marić

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here